Ga naar hoofdinhoud
0622467554 leden@pvbni.nl
Nexit

Het samenwerken van de Europese landen is een belangrijk item in Europa.

PVBNI is daar ook voor. Maar de macht vanuit Brussel is inmiddels te groot geworden. De EU in Brussel en Straatsburg kosten de Nederlandse samenleving teveel belastinggeld, waarvan het grootste deel niet terugvloeit in investeringen in Nederland. Bedrijven moeten zich weer kunnen vestigen in Nederland, zodat wij niet afhankelijk zijn van andere landen.

PVBNI wil dat de Nederlandse bevolking door middel van een referendum kan kiezen welke vorm zij wenst. Een Nexit en onafhankelijk zijn binnen de EU bepaalt hoeveel geld men wil uitgeven aan noodzakelijke behoeftes van andere Europese landen.

Wij willen terug naar een eigen identiteit met een eigen munt.

De Euro wordt in stand gehouden door een steeds lagere rente en de Nederlandse hardwerkende burgers zien weinig financieel gewin terug in de portemonnee. Het Nederlandse belastinggeld behoort te worden geïnvesteerd om Nederland groot te maken en niet weg te geven om de Nederlandse bevolking te laten verarmen.

Het open-grenzen-beleid heeft tot gevolg dat er duizenden migranten ons eens zo welvarende Nederland binnenkomen met veel negatieve gevolgen voor de samenleving. De criminaliteit rijst de pan uit, politie en justitie kunnen het niet meer bolwerken. De illegale immigranten brengen verborgen ziektes mee, die niet meer te traceren zijn en de opvang kost miljarden per jaar. Alleen omdat de EU-regels bepalend zijn.

PVBNI wil grenzen laten controleren wie in- en uit gaat. Ook allerlei onzinnige verdragen, zoals o.a. het Marrakesh-verdrag, levert alleen nog meer ellende op en komt ons belastinggeld bij terroristen. Geen belastinggeld meer naar landen buiten Europa. Afschaffen deze verdragen bij een Nexit.

Wij willen vrij handel kunnen drijven en niet gebonden zijn aan Europese regelgeving.

Via een referendum de bevolking van Nederland een keuze te laten maken voor een vrijwillige bijdrage aan de Eurozone en steun aan de Europese Unie. Nederland staat voorop bij de keuze waaraan de financiën worden besteed.

Daarom zijn wij voor een Nexit.

Back To Top
× Stel uw vraag